L’home va construir una escala de 550 dòlars per al parc després de la ciutat, estimada en 65.000 dòlars

Totes Les Novetats

Escala cap a la burocràcia: Toronto enderroca les escales del parc després que l’home pugui construir-les ell mateix https://t.co/htL3kRAxZ9 pic.twitter.com/RuE2mPBVuK

- Notícies de CTV (@CTVNews) 20 de juliol de 2017

Un divertit debat burocràtic ha sorgit al Canadà després que un mecànic jubilat es va encarregar de construir una escala de 550 dòlars en un perillós sender del parc local, que és un preu substancialment inferior a l’estimació original de la ciutat.


Quan diversos membres de la comunitat d’Etobicoke (Ontario) havien caigut o s’havien ferit al camí rocós de Tom Riley Park, els ciutadans locals es van posar en contacte amb la ciutat per obtenir una estimació de preus en una escala.

Per a la seva consternació, la ciutat va dir que vuit passos costarien als contribuents des de 65.000 fins a 150.000 dòlars.

Per tant, Adi Astl es va intensificar per construir la instal·lació ell mateix.

COMPROVAR: Un conductor d’autobús substitut s’endú el dia per construir rampa per a una noia amb discapacitat que no coneixia


Amb diversos altres veïns que es van oferir per ajudar a finançar les escales, Astl va contractar un home sense llar per ajudar-lo en el projecte. En qüestió d’hores, havien construït vuit graons per aproximadament 550 dòlars.

Tot i que la iniciativa va causar certa controvèrsia entre els representants de les ciutats dient que 'no hi ha fonament' i que la 'inclinació és desigual', els membres de la comunitat ja han agraït la feina d'Astl, dient que ha fet que el camí sigui substancialment menys perillós.


Això va ser 'abans' que Adi Astl construís una escala. Diu que s’ha cansat de veure com la gent ensopegava. @globalnewsto pic.twitter.com/xpi3zKy3Cl

- Caryn Lieberman (@caryn_lieberman) 19 de juliol de 2017

Astl, que té uns setanta anys, diu que mai no es tractava dels diners, sinó de mantenir la seguretat de la gent.

Mentrestant, l'alcalde John Tory diu que, tot i que definitivament no es demanava l'estimació original de l'escala, emfatitza que els ciutadans no poden modificar simplement els espais públics simplement perquè no els agrada com són les coses. A més, el parc ja té un camí més accessible més enllà de la nova escala; els visitants simplement van utilitzar el camí rocós com a drecera al seu propi risc.

MÉS: Oregon Man reconstrueix mobles i un futur millor per als refugiats


No obstant això, ara els membres de l’ajuntament diuen que, en lloc d’enderrocar l’escala per construir-ne una de nova, és probable que els treballadors millorin la instal·lació d’Astl per un import significativament inferior al del projecte original.

(VEUREel vídeo següent)

Augmenta la positivitat: fes clic per compartir amb els teus amics-Foto de Notícies de CTV